Wandelen

Wandelreizen en coachwandelen

Wandelen vind ik heerlijk om te doen. Nadat ik in 2002 de 4-daagse van Nijmegen gelopen had was ik helemaal verkocht en ben ik blijven wandelen. Tijdens vakanties wandel ik het liefst in de bergen. In Spanje en Frankrijk heb ik voor enkele wandelorganisaties samen met een gids wandelreizen begeleid.

Wandelen met kleine groep in Noorwegen mei 2016

Mei 2016 Noorwegen

In mei heb ik met enkele mensen gewandeld in Noorwegen in het Rondane park en in de buurt van Ringebu . Tot onze verrassing was er een flink pak sneeuw gevallen net voordat we aankwamen. Hierdoor hebben we de eerste paar dagen met sneeuwschoenen gelopen. Een nieuwe, leuke ervaring voor mij. Enkele dagen hebben we in een lager gelegen gebied gelopen zodat we wat meer groen konden zien en enkele dagen door een besneeuwd gebied. Een afwisselende wandelvakantie met als extraatje een overnachting bij Noren die voor ons een heerlijke typisch Noorse maaltijd maakten.Coachwandelen

In de buitenlucht en in beweging zul je merken dat dit een fantastische manier is om jezelf te laten coachen op een stukje waar je mee aan de slag wilt. Al wandelend bespreken we datgene wat je nodig hebt om een volgende stap in je leven te kunnen maken.